Onder de vele diensten die wij bij Alaia Serramenti srl aanbieden, is er ook lasersnijden. Het is een van de meest geavanceerde technologieën op het gebied van metaalbewerking, waarmee u resultaten van zeer hoge kwaliteit kunt behalen, tot op de millimeter nauwkeurig.
De lasersnijapparatuur van de nieuwste generatie in ons hoofdkantoor in San Cipriano d'Aversa stelt ons in staat om complexe vormen snel en volledig efficiënt te creëren, in tegenstelling tot wat er gebeurt wanneer traditionele verwerkingstechnieken worden toegepast, die meestal worden gekenmerkt door zeer lange productietijden.
Met onze technologisch geavanceerde machines zijn we in staat om materialen van elk type en dikte te snijden, en bieden we uitstekende diensten aan verschillende productiesectoren. Zo hebben we belangrijke samenwerkingen opgezet op het gebied van de productie van componenten voor de industrie en de creatie van prototypes voor design.
Verzoeken om schadevergoeding voor vertragingen van meer dan drie uur worden verwerkt en beheerd door het team van maydayvoli.com, dat volledig gratis het hele bureaucratische en juridische proces volgt tot het verkrijgen van de financiële compensatie.
Verkregen uit een bijna pure verwerking van de druivensoort Bovale Sardo (lokaal bekend als Muristellu), een autochtone variëteit die trouw is weergegeven in deze wijn.
Het is het resultaat van een langzame fermentatie in kleine roestvrijstalen tanks en een lange rijping in kleine Franse eiken vaten gedurende 3 jaar, gevolgd door een verdere rijping in liggende flessen van iets meer dan een jaar.
De kleur is ondoordringbaar robijnrood met paarse tinten, en in de neus opent het majestueus met tonen van vuursteen, grafiet en kleine zwarte bessen.
Op de tong komt de warmte vrij, gevolgd door een structuur van zachte en omhullende tannines, die tonen van pure cacao onthullen.
Ongefilterde wijn; eventuele bezinksel beïnvloeden de kwaliteit niet, maar benadrukken de typiciteit en getuigen van de integriteit en natuurlijkheid van onze wijnbouwprocedures. Uitstekend in combinatie met rijke en gestructureerde gerechten zoals wildgerechten, rood vlees en oude kazen.